INFORMACIÓ PER A LES GALETES D’ANALÍTICA (PRIMERA CAPA AMB ENLLAÇ A LA POLÍTICA DE GALETES)

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d’ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

POLÍTICA DE GALETES (SEGONA CAPA ACCESSIBLE AMB ENLLAÇ A LA PÀGINA WEB)

La nostra pàgina web utilitza galetes per analitzar la navegació dels usuaris. Les galetes són uns arxius que s’instal·len a l’equip des del qual accedeixes a la nostra web amb les finalitats que es descriuen en aquesta pàgina. L’aplicació que utilitzem per obtenir i analitzar la informació de la navegació, mesurar i analitzar l’audiència és:
Google Analytics: Política de Privacitat
Aquesta aplicació ha estat desenvolupada per Google que ens presta el servei d’anàlisi de l’audiència de la nostra pàgina. Google pot utilitzar aquestes dades per millorar els seus propis serveis i per oferir serveis a altres empreses. Pots conèixer aquests altres usos des de l’enllaç indicat.
Aquesta eina no obté dades dels noms o cognoms dels usuaris ni de l’adreça postal des d’on es connecten. La informació que obté està relacionada amb el nombre de pàgines vistes, l’idioma, la ciutat a la qual està assignada l’adreça IP des de la qual accedeixen els usuaris, el nombre de nous usuaris, la freqüència i reincidència de les visites, el temps de visita, el navegador i l’operador o tipus de terminal des del qual es realitza la visita.
Aquesta informació la fem servir per millorar la nostra pàgina, detectar noves necessitats i valorar les millores a introduir amb la finalitat de prestar un millor servei als usuaris que ens visiten.
Per permetre, conèixer, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el teu equip pots fer-ho mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al teu ordinador. Pots trobar informació sobre com fer-ho en el cas que facis servir com a navegador:

Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Safari i Opera.

Si vols més informació sobre quin ús fem de les galetes, envia’ns un correu electrònic a: aulaf7@hotmail.com